ЦСКА 1948 надви Славия и взе първа победа за сезона (ВИДЕО)


ЦСКА 1948 надви Славия и взе първа победа за сезона (ВИДЕО)
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

501 0

ЦСКА 1948 постигна първа победа от началото на сезона, като победи отбора на Славия с 2:0 на стадиона в Бистрица в двубой от шестия кръг на Първа лига. Талис даде аванс на ЦСКА 1948 в 24', когато вкара отдалеч. А Сердюк вкара собственоръчно в 52'.

Началните минути не предложиха нищо интересно, като домакините опитаха са по-активни, но без особено положения. В 24' се стигна до бърза атака за "червените", а Евгений Сердюк напредна по десния фланг и върна към Талис, който бе около центъра. Той не се поколеба и стреля от над 23 метра за 1:0 във вратата на Светослав Вуцов.

Славия опита да отговори, като в 27' силен удар на Ертан Томбак профуча над вратата. Удари на Сердюк и Карагарен пък не бяха достатъчно точни, за да увеличат преднината на ЦСКА 1948.

Малко след подновяването Карл Фабиен и Куентин Зеедорф комбинираха на лявото крило и вторият центрира. В наказателното поле Владимир Николов стреля с глава, но неточно.

В 52' Куентин Зеедорф направи голяма грешка, като вместо да изчисти една топка с глава, той я насочи на пътя на Евгений Сердюк. Той изпревари Мартин Георгиев, преодоля Светослав Вуцов и вкара втори гол.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Най-чистото положение за Славия дойде 10-ина минути по-късно.  Фабиен размина трима играчи на домакините, напредна в наказателното поле и центрира, но Петър Маринов изби топката с крак. След това топката стигна до Зеедорф, но неговият изстрел мина над вратата. В 76' Вуцов спаси удар на Топузов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички