БГ треньор, сътворил голям успех, бе уволнен - 13 дни, след като бе официално представен


БГ треньор, сътворил голям успех, бе уволнен - 13 дни, след като бе официално представен
Снимка: Lap.bg

1510 0

На 11 юни сутринта Спартак Пловдив обяви, че Танчо Калпаков е новият старши треньор на отбора. Днес (24.06) - само 13 дни по-късно, от клуба излязоха с официално съобщение, че Калпаков няма да ръководи тима.

Танчо Калпаков се раздели със Спартак Пловдив: 13 дни, след като застана начело на тима

Това никак не се хареса на феновете, които изразиха гневно мнение в коментарите под публикацията на клуба в официалната му страница в социалната мрежа Facebook.

Самият Калпаков пък постигна сериозен успех, след като успя да изведе Марек Дупница до бараж за влизане в елитната Първа лига. Той обаче бе загубен след дузпи срещу Ботев Враца.

" Уважаеми привърженици на Спартак, днес ръководството на клуба проведе среща с Танчо Калпаков и двете страни взеха решение той да не води отбора през следващия сезон!

Днес отборът започва подготовка, като заниманието ще бъде водено от Димитър Иванов, Иван Площаков, Николай Николов и Стефан Стойчев!

Искаме да Ви уверим, че амбицията, която ще поставим пред отбора за този сезон, е влизане във Втора лига!" - се казва в съобщението от Спартак Пловдив по повод раздялата с Танчо Калпаков.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички