Чанович: Вярвахме до последно, че можем да спечелим


Чанович: Вярвахме до последно, че можем да спечелим

781 0

Вратарят на Черно море Александът Чанович сподели, че неговият тим е вярвал до последно, че може да спечели Купата на България и не се е отказал, дори когато остана с човек по-малко.

„Вярвахме в себе си и във възможностите си. За някои може да е изненада, но не и за нас, защото ние наистина вярвахме, че можем да спечелим купата. Мотивацията беше много голяма. Това е прекалено голям трофей, за да не се опитаме да дадем всичко от себе си и да спечелим. Левски не използва положенията си, не използва, че имаше един футболист повече. Имахме повече късмет”, сподели Чанович след мача.

Той не пропусна да коментира и атмосферата, която създадоха феновете на двата отбора на финала. „Атмосферата беше уникална. Нашите фенове ме изненадаха много. Не очаквах толкова много привърженици от Варна да дойдат. Честито и на тях. Нормално е – и левскарите създадоха много хубава атмосфера. Имаше в самия край малко нервни, нефутболни неща, но това е нормално. Те очакваха със сигурност Левски да спечели”.

Все още обаче не е сигурно дали Чанович ще остане в Черно море и през следващия сезон. „Имам желание, но не всичко зависи от мен. Ще разговаряме с шефовете, с треньора и ще видим какво ще стане”, сподели вратарят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички