Черно море и Литекс не се победиха на "Тича"


Черно море и Литекс не се победиха на "Тича"

1108 0

Отборите на Черно море и Литекс не успяха да се победят на "Тича" и завършиха 1:1 на стадион "Тича" в мач от междинния кръг на "А" група.

Домакините почнаха по-убедително срещата и притиснаха своя съперник. След няколко опасни атаки дойде 26', в която "моряците" успяха да превземат вратата на Литекс.

Симеон Райков овладя топката в ъгъла на наказателното поле, успя да се обърне и да перфектен удар с левия крак по диагонала вкара топката във вратата. Винисиус успя да закачи топката, но намесата му не попречи на Райков да вкара един от най-красивите голове през този сезон в "А" група.

В края на полувремето обаче възпитаниците на Никола Спасов позволиха на своя съперник да организира няколко добри нападения.

Дръпналият се в отбрана тим в крайна сметка допусна изравнителен гол в 42'. Жиньо беше извън терена, получавайки медицинска помощ, което позволи на Литекс да организира прецизна атака, която завърши с центриране и гол на Йонсен за 1:1.

През втората част по-активни бяха играчите на Черно море, но опитите на Райков и Куриор да поразят вратата на "оранжевите" за втори път не сполучиха - 1:1 краен резултат.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

С равенството Литекс излезе временно еднолично на второ място с актив от 32 точки - на 2 от лидера "Левски". В същото време Черно море остава на 5-о място с актив от 25 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички