Черно море остана без защита срещу Лудогорец


Черно море остана без защита срещу Лудогорец
Снимка: chernomorepfc.bg

819 0

Черно море остана без отбрана за последния си есенен мач. В събота моряците приемат шампиона Лудогорец, а треньорът Никола Спасов е изправен пред почти неразрешими проблеми при окомплектоването на защитния си вал.

В момента специалистът разполага само с двама бранители - капитана Михаил Венков и юношата Мартин Костадинов, чиято основна позиция е десен бек. Най-тежко е положението в центъра на защитата. Варненци най-вероятно ще трябва да излязат срещу Лудогорец с двойка играчи, преквалифицирани от други постове, които никога не са играли заедно, информира "Тема спорт".

В срещата с Берое за купата по пети жълт картон от началото на сезона получиха Траян Траянов и Тодор Паланков, които ще изтърпят наказания. Сблъсъка с шампионите пропускат и невъзстановени-те Стефан Станчев и Жинъо, а единственият, за когото има надежда, че може да бъде вдигнат на крака, е Мамуту Кулибали. Малиецът напусна принудително срещу Берое и състоянието му ще се преценява във времето до мача.

С това обаче проблемите на "Тича" не свършват. Холандецът Марк Клок също отново има болки и почти сигурно състоянието му няма да бъде рискувано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички