Черно море възкръсна, а Кешерю блесна: В топ 4 на Първа лига стана мазало (ВИДЕО)


Черно море възкръсна, а Кешерю блесна: В топ 4 на Първа лига стана мазало (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

26 0

Черно море успя да стигне до равенството 1:1 като домакин срещу Арда. "Моряците" изоставаха до добавеното време в мача, но в крайна сметка измъкнаха точката. По този начин събраха 15 точки и се качиха на трето място, докато Арда остава с 11 пункта на 7-а позиция. Тимовете в топ 4 пък са разделени само в рамките на точка.

Черно море изравни в края на Арда

Така негативната серия на Арда не приключи - вече седем поредни официални мача, в които не съумява да победи този опонент (три загуби и четири равенства). За последно това се случи на 30 май 2021-ва година.

Резултатът бе открит още преди да е изминал и четвърт час игра. В 14-ата минута Борислав Цонев центрира от ъглов удар, а Феликс Ебоа Ебоа засече топката с глава и преодоля Пламен Илиев. В добавеното време на мача обаче Клаудиу Кешеру технично намери Пачеко в наказателното поле, последва пас към Живко Атанасов, който на празна врата изравни. Двата отбора си размениха по няколко силни периода на терена, като имаше много битка и не чак толкова много 100%-ови голови ситуации. В крайна сметка равенството изглеждаше закономерно.

В следващия кръг Черно море гостува на Спартак Варна в зрелищно градско дерби (22.09). Арда пък ще има ново трудно изпитание, тъй като приема у дома Ботев Пловдив (23.09).

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички