"Чувам, че Лудогорец щели да ни гостуват с резерви" - в Черно море са амбицирани за второто място


"Чувам, че Лудогорец щели да ни гостуват с резерви" - в Черно море са амбицирани за второто място
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

893 0

35-годишният централен защитник на Черно море - Даниел Димов, заяви, че "моряците" искат да завършат сезон 2023/24 на второ място и затова са много амбицирани за останалите три мача от кампанията.

*За варненци предстоят сблъсъци с Лудогорец (домакинство), ЦСКА (гостуване) и Крумовград (домакинство), а в момента имат 66 точки, колкото и "червените".

"Чувам, че Лудогорец щели да ни гостуват с резерви..."

"Ние искаме да сме вицешампиони и затова сме амбицирани да изиграем оставащите три срещи на високо ниво. Чувам, че Лудогорец щели да ни гостуват с резерви в неделя, тъй като ще пуснат по-рано чужденците си във ваканция", коментира Димов пред "Nostrabet", а след това допълни:

ОЩЕ: Лудогорец се готви да привлече Себастиан Вия, който бе силно желан от Левски

"Това обаче нищо не променя, тъй като българите им също са стока. Визирам Тошко Неделев, Чочев, Спас Делев и Антон Недялков, който е един добър футболист и иска да си върне по-бързо игровата практика след контузията. Някои от тях ще бъдат поканени и в националния отбор за двете контроли през юни, така че ще искат да впечатлят Илиан Илиев".

Даниел Димов

"По принцип ЦСКА също има тежки двубои, като предстоящия срещу Крумовград, който е без загуба в последните си 14 срещи. Но ние гледаме само себе си и знаем, че зависим от себе си и единствено нашето представяне и резултати до края ще са определящи за крайното ни класиране", каза още опитният бранител.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕИлиан Илиев проговори за бъдещето си, очаква да има много хора срещу Лудогорец

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички