Георги Иванов-Гонзо взима крайни мерки: Готви раздяла с водеща фигура в БФС?


Георги Иванов-Гонзо взима крайни мерки: Готви раздяла с водеща фигура в БФС?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

28 0

В началото на новата седмица се очакват значителни промени в съдийската комисия към БФС, според информация на колегите от "Дарик радио" и "dsport". Източници твърдят, че позицията на шефа на Комисията, Давид Фернандес Борбалан, е сериозно застрашена.

Водеща фигура аут от БФС?

Още: Ново голямо трансферно разочарование за ЦСКА: Причината е повече от очевидна

Възможно е и други ключови фигури в комисията да бъдат освободени. Спекулира се, че сред тях са главният мениджър Стоян Алексиев и отговорникът за ВАР Петър Петров, като поне един от тях може да последва Борбалан. Шансовете на испанския специалист да запази поста си се смятат за минимални.

Според източниците, промяната може да стане факт още в понеделник. Президентът на БФС Георги Иванов вече изрази недоволството си от работата на съдийската комисия, което прави предстоящите промени неизбежни.

Гонзо уволнява Борбалан?

Непотвърдени данни сочат, че Станислав Тодоров, доскорошен водещ съдия в България, който приключи кариерата си поради навършване на възрастовото ограничение, може да бъде разглеждан като кандидат за ръководна позиция в съдийството.

Припомня се, че от началото на сезона съдийството в българския елит е обект на множество критики. Левски изрази остра позиция срещу Георги Кабаков след мача с Лудогорец, ВАР не успя да начертае правилно линиите за засадата в мача между Локомотив Пловдив и Черно море, а Арда се оплака от съдийството в мача срещу Спартак във Варна.

Александър Томаш никога не е губил дебютния си мач като треньор в Първа лига - 4 от 6 стартови мача са с еднакъв резултат

Крумовград приключи ужасяващата серия с доминантен успех над Септември (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички