Илиан Илиев призна: Ще излъжа, ако кажа, че трансферът на Дюлгеров в ЦСКА не ме изненада


Илиан Илиев призна: Ще излъжа, ако кажа, че трансферът на Дюлгеров в ЦСКА не ме изненада
Снимка: Lap.bg

11554 0

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, призна, че е бил изненадан от трансфера на Иван Дюлгеров в ЦСКА. Вратарят беше титуляр за "моряците" през целия минал сезон и спечели с тях сребърните медали в първенството. Преди броени дни националът премина в ЦСКА.

"Със сигурност ще излъжа, ако Ви кажа, че Иван Дюлгеров не ме изненада. Вратарският пост е специфичен. Някъде, ако се търсят двама халфа, никъде не се търсят двама вратари.

Може би е имало уплаха, че може да остане без отбор и е дошло това предложение. Не мога да го съдя. Един и същи набор са с Илиан и с другите. Решил е да поеме този път и ще си носи кръста", сподели Илиев след контролата с Левски в Правец.

Специалистът коментира и трансферните процеси в Черно море. "Ако вземем още двама човека на някои позиции, без да говорим за кои точно, мисля, че можем да задържим нивото. Пак ще искаме да сме в тройката. Знаем нивото на Пламен Илиев. Бързо се адаптира и познава футболистите. Начо и Дуду тепърва са дошли. Надяваме се по-бързо да се адаптират", заяви той. А ето колко пари е отказал Дюлгеров, за да отиде в ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички