Илиан Илиев проговори за бъдещето си, очаква да има много хора срещу Лудогорец


Илиан Илиев проговори за бъдещето си, очаква да има много хора срещу Лудогорец
Снимка: Lap.bg

4040 0

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, сподели мнението си за гостуването на Левски от 32-ия кръг на Първа лига. В интервюто след срещата той намекна, че почти сигурно ще остане начело на "моряците" за поне още един сезон.

Илиев бе категоричен

Коментарът на Илиев

"В един мач винаги можеш да спечелиш. Имахме 2-3 добри ситуации, в една от тях Пламен Андреев се намеси отлично и извади сигурен гол. Не играхме обаче кой знае колко добре - повече се отбранявахме, бързо губехме топката, не можахме да играем нашия футбол. Винаги съм казвал, че Левски имат добри играчи и ако им дадеш топката, става лошо. Много е трудно, когато повече се отбраняваш - трудно е да гониш съперника постоянно, да искаш да отнемеш топката, но да не успяваш. Ще се борим и за второто място, но преди всичко съм доволен от бронза. Поздравявам всички в отбора! Преди мача се случиха много неприятни неща, не искам да се спирам на тях".

"През седмицата коментирахме с щаба, че дългата почивка може да ни се отрази негативно и точно това се случи. Надявам се със следващия мач да влезем в ритъм. Загубихме само 4 срещи през цялата кампания, нашите играчи почти винаги дават всичко от себе си. Не е лесно толкова време да държиш ниво. Очаквам да дойдат доста хора срещу Лудогорец, да играем добър футбол и да вземем поне точка. Вече говорим за лятната селекция в Черно море, имаме и разговори с БФС, че е по-добре да остана начело на клуба и да съвместявам дейността с тази на национален селекционер. Като има нещо официално, ще го обявим", заяви Илиан Илиев. 

Още: Лошо за Левски! Хосе Кордоба е аут за важния мач с Черно море

Член на Серия А се огледа в български национал от Черно море

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички