Изненада: Росен Кирилов си свърши работата, но няма да е треньор на Спартак Варна в Първа лига


Изненада: Росен Кирилов си свърши работата, но няма да е треньор на Спартак Варна в Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1193 0

Доста изненадващо, ръководството на Спартак Варна обяви, че ще се раздели със старши треньора Росен Кирилов след края на сезон 2023/24!

Изненада от Варна!

51-годишният специалист пое "соколите" в началото на 2024-та година и записа 10 победи в 12 мача, с които успя да гарантира завръщането на отбора в Първа лига и първото място във Втора.

Шефовете на Спартак отчитат, че Кирилов е изпълнил поставената задача и че е изградил "колектив, който постигна победи с убедителна игра и стил, с който всички привърженици могат да се гордеят".

Росен Кирилов

Въпреки това, "след проведена среща и разговор", е било решено той да води тима само в оставащите два мача от настоящата кампания - срещу Лудогорец II и срещу Спартак Плевен.

Ето какво гласи цялата публикация на Спартак Варна (без редакторска намеса):

"Уважаеми привърженици на Спартак,

През изминалите няколко месеца, от както пое тима, Росен Кирилов и неговия щаб не само изпълниха задачата, която им бе поставена - първото място в шампионата и завръщане в Първа лига, а изградиха отбор и колектив, който постигна победи с убедителна игра и стил, с който всички привърженици могат да се гордеят.

След проведена среща и разговор със старши треньора Росен Кирилов бе взето решение той да води представителния отбор на клуба до края на настоящия сезон във Втора лига.

Ръководството на Спартак изказва своята благодарност на Росен Кирилов за работата му и професионалното му отношение към клуба и задълженията си, като му пожелава успех в треньорската му кариера.

Ръководство на ФК Спартак Варна".

*Четете всички последни новини от българския футбол в SportLive.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички