Кокала остава в Монтана до лятото


Кокала остава в Монтана до лятото

716 0

Емил Велев остава треньор на Монтана до края на сезона. Кокала запазва поста си начело на последния в таблицата въпреки слабите резултати. Единственото, което засега държи Велев още на кормилото, е доброто представяне на монтанци за Купата, където имат шанс да играят финал. Иначе в първенството няма победа от 27 септември миналата година. Тогава все още треньор беше Ферарио Спасов, който по-късно бе сменен именно от Велев.

Кокала вчера е обявил пред играчите, че няма намерение да напуска и ще си изпълни договора, който е до края на сезона. Велев е провел кратък разговор с футболистите си и им е казал къде са сбъркали за тежката загуба от Берое (1:3) на "Огоста".

"Всички проблеми идват от напрежението. Много е трудно да се бориш за титла, но 100 пъти по-трудно е да се бориш да не изпаднеш. Да не забравяме и с какви играчи разполагаме. Мисълта за задължителни победи ги сковава. Затова си мисля, че не е редно да обвинявам играчите за нашите голове. Нямам скандал с вратаря Христо Иванов, решението да пази Василев е мое. Освен това, след като преди с тези играчи сме били Литекс, най-нормално е същите да излязат и с Берое", каза Велев пред "7 дни спорт".

Иначе днес се очаква кметът на Монтана Златко Живков и директорът на тима Румен Панайотов да се срещнат с футболистите и треньорския щаб. Началниците искат да разберат на какво се дължат незадоволителните резултати на отбора в последно време.

"Нормално е кметът да иска да знае причините за състоянието на отбора. Аз няма да се откажа от мисията да спасим Монтана. Ако обаче от ръководството решат друго, аз ще го приема и ще се съобразя. Смятам, че трябва да има санкции, но какви, вече е право на ръководството", допълни Кокала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички