Красимир Балъков няма да е треньор на Литекс от декември


Красимир Балъков няма да е треньор на Литекс от декември

1346 0

Красимир Балъков няма да е треньор на Литекс от декември. Собственикът на клуба Гриша Ганчев вече е решил съдбата на легендарния търновец. Ще го изчака обаче да загуби мачовете с Черно море и Левски, за да има официална причина за раздялата. Нищо чудно обаче самият Балъков да си тръгне още следващата седмица, при положение че падне във Варна, пише "7 дни спорт". Подобен развой на мача край морето компрометира тотално шансовете на ловчанлии да останат в „Топ 6“ за втората фаза на първенството.

За решението на Гриша Ганчев да се раздели с Балъков подсказват и зачестилите му срещи с други специалисти.

Ловешкият бизнесмен е имал три срещи с доскорошния наставник на Добруджа Светослав Тодоров. Той отдавна е слабост на бизнесмена, особено след като стана единственият футболист в историята с 4 титли с Литекс. Освен това Тодоров направи чудеса в Добрич с преотстъпените му от Академия "Литекс" футболисти.

Новото в намеренията на Ганчев обаче се казва Ивайло Петев, който също е бивш играч на „оранжевите“. Двукратният шампион с Лудогорец е бил у нас по-миналата седмица, като се е срещнал веднага с Гриша Ганчев. Снощи Петев имаше пък последни разговори с кипърския АЕЛ, с който иска да разтрогне контракта си. Затова и спешно за Острова на Афродита отлетя неговият мениджър Венци Митов.

Петев бе чакан в Ловеч още през лятото, но тогава в крайна сметка реши да продължи договора си с АЕЛ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички