Локо София потрепери, но влезе в топ 6 след минимален успех над Септември (ВИДЕО)


Локо София потрепери, но влезе в топ 6 след минимален успех над Септември (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

375 0

Локомотив София постигна втора поредна победа в Първа лига, в мач от четвъртия кръг на родния елит. "Железничарите" се наложиха с минималното 1:0 над градския съперник - Септември на националния стадион "Васил Левски".

Втора поредна победа за Локо София

Единственият гол падна още в 11-ата минута, след като Светослав Диков получи подаване вдясно по нападението на столичните "железничари". Нападателят сви топката към Красимир Станоев, който с едно движение преодоля Мартин Христов и шутира в левия ъгъл на вратата, за да порази целта.

Цялостно момчетата на Иван Колев контролираха играта през по-голямата част от времето.

В 60-ата минута Бруно Франко напредна по лявото крило и се опита да изненада Шейтанов с мощен изстрел от малък ъгъл, но стражът на Септември хладнокръвно отрази.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

В третата минута на добавеното време от арбитъра Локомотив София остана с човек по-малко на терена, след като Доналдо Ацка спря чиста голова възможност за Септември, за което си действие получи втори жълт и респективно червен картон.

С победата локомотивци са вече на шестото място с актив от 7 пункта. От другата страна, Септември продължава да търси първата си точка и е на предпоследно място с 0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички