Малко голове и много греди съпътстваха дербито Септември - ЦСКА 1948 (ВИДЕО)


Малко голове и много греди съпътстваха дербито Септември - ЦСКА 1948 (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

217 0

Отборите на Септември София и ЦСКА 1948 не успяха да се победят в отложен мач от третия кръг на родната Първа лига. Двата тима поделиха точките при резултат 1:1 на стадиона в "Надежда".

Развой на Септември - ЦСКА 1948

Четвърт час след началото на двубоя Бирсент Карагарен даде аванс на гостите в резултата. Марио Илиевски намери с прецизен пас Карагарен, а той прати топката в близкия ъгъл на вратата, пазена от Шейтанов.

Септември успя бързо да се върне в двубоя. В 21-ата минута след двойно подаване между Асен Чандъров и Джордан Гутиерес вторият намери Витиньо, а бразилецът копна топката над Алекс Божев за 1:1.

В добавеното време на първата част Неделко Пишчевич сгреши и позволи на Мартин Моран да му открадне топката. Бившият футболист на Етър пусна пас към Витиньо, който не се поколеба да стреля веднага, но топката се отби от напречната греда.

В 83-ата минута топката стигна до Фаустас Степонавичюс на границата на наказателното поле, но топката се отби в напречната греда след мощния му изстрел.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

След равенството днес ЦСКА 1948 продължава да е на седмата позиция с 13 пункта, а Септември се намира на 15-ото място с 7 точки на сметката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички