Мениджър заплаши Славия с ФИФА


Мениджър заплаши Славия с ФИФА

1356 0

Холандският мениджър Гордън Крюден заплаши, че може да се оплаче от Славия във ФИФА. Причината е отношението към неговия клиент Мичъл Бургзорг, който е ненужен при "белите".

Клубът иска договорът на Мичел да бъде развален по взаимно съгласие, но предлага да плати много по-малко пари, отколкото действително дължи.

"Доколкото знам, подобно е отношението и към други футболисти. Славия може да си има финансови проблеми и затова да бави възнагражденията. Но искаме отборът да спазва правилата. Ако в нарушение на тях контрактът бъде прекратен, ще се обърнем към местната футболна федерация, а след това и към ФИФА", каза Крюден, цитиран от "Преса".

Той изрази учудване, че "белите" са спрели да плащат и наема на апартамента на Бургзорг в София, въпреки че той още е техен състезател.

Холандецът, който е сред най-скъпоплатените в Славия, загуби титулярното си място при треньора Иван Колев. Освен него, специалистът натири Чавдар Янков, Кире Ристевски, Димитър Георгиев, Мишел Платини, Фернандо Силва и Вилиян Бижев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички