Официално: Арда Кърджали произнесе "присъдата" на Николай Киров


Официално: Арда Кърджали произнесе "присъдата" на Николай Киров
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

697 0

С публикация в официалния сайт на клуба, ръководството на Арда Кърджали обяви, че Николай Киров вече не е старши треньор на отбора!

Киров аут от Кърджали

Договорът на 48-годишния специалист е прекратен по 'взаимно съгласие', а с него от Кърджали си тръгва и помощникът му - Атанас Рибарски, който вече бе обявен за нов наставник на Крумовград.

Атанас Рибарски

*Киров пое (за втори път) "небесносините" в края на февруари и ги води в продължение на 15 мача - 5 победи, 5 равенства и 5 загуби. 

Отборът завърши сезон 2023/24 на осмо място в Първа лига, изоставайки на една точка от седмия ЦСКА 1948, който по-късно днес, 31-ви май, ще играе бараж за участие в квалификациите на турнира Лига на конференциите (срещу ЦСКА).

Ето какво гласи цялата публикация на Арда:

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"След среща на ръководството на ПФК АРДА с Николай Киров, двете страни се разбраха договорът на наставника да бъде прекратен по взаимно съгласие. Помощникът на Киров Атанас Рибарски също прекрати своя контракт, тъй като поема друг отбор.

Ръководството на ПФК АРДА благодари на Николай Киров и Атанас Рибарски за престоя им в АРДА, и пожелава успех в тяхната кариера".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - БФС взе финално решение за Густаво Бусато - то няма да се хареса на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички