От "Тича" се похвалиха с бърз трансфер


От "Тича" се похвалиха с бърз трансфер

1236 0

Черно море стигна до споразумение със сръбския вратар Александър Чанович, обявиха от клуба. Броени дни след като се раздели с Илко Пиргов, ръководството на "моряците" намери негов заместник.

Опитният страж е роден на 18 февруари 1983 г. в Косовска Митровица. Висок е 188 см. и е играл под ръководството на Никола Спасов в македонския Брегалница(Щип). Преминал е през сръбските Цървена звезда, Войводина, Рад, БАСК, Борча и Вождовац, македонските Брегалница и Победа, беларуския Динамо (Минск), кипърския Ермис (Арадипу) и Биркиркара от Малта. Има 6 мача за юношеския национален отбор до 21 г. и е бил част от олимпийския отбор на страната си на игрите през 2004 година в Атина.

Той ще се конкурира под рамката на вратата с Илия Николов и възстановяващия се от операция Георги Китанов.

Наставникът на варненци продължава да работи по селекцията, като заяви пред Медийна група "Черно море", че на проби в тима ще дойдат няколко български и чуждестранни играчи на различни постове.

Отборът на Черно море се събира за старта на зимната си подготовка на 7 януари, като тогава на линия трябва да е и Стенио дос Сантос, след като стана ясно, че халфа на Кабо Верде отпада от състава на своята родина за предстоящия турнир за Купата на африканските нации.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички