Падение или забавление? Елитен играч с 300 мача в България каза "сбогом" с... Тони Стораро (СНИМКА)


Падение или забавление? Елитен играч с 300 мача в България каза "сбогом" с... Тони Стораро (СНИМКА)

1220 0

Доста любопитен начин за сбогуване намери футболист, който има близо 300 мача в България. Става въпрос за голмайстора на Славия Тони Тасев, който се разделя със столичани. Той записа 103 двубоя за "белите", като в тях се отличи с 27 попадения и 15 асистенции.

30-годишният състезател така и не се договори за нов контракт със столичния тим, въпреки че в последните дни е имало нови преговори. Той премина в Славия през лятото на 2021 година, след като тогава осъществи трансфер от Монтана.

В България е играл още за Ботев Пловдив, Пирин Благоевград и Монтана. Дори има участия в квалификациите на Лига Европа с "канарчетата". Общо в България е изиграл 298 двубоя (в Първа лига и във Втора лига - 179, за Купата и за Суперкупата на България - 19), а в Европа - 5.

Тони Тасев се раздели със Славия чрез Тони Стораро

Тони Тасев се раздели със Славия

Той обаче намери доста любопитен начин, за да се сбогува със Славия. В личния си профил в социалната мрежа Instagram сподели своя снимка с екипа на "белите", а към нея сложи песен на попфолк певеца Тони Стораро - "Отиваш си".

"Знам, пусто е без тебе тук" е част от текста. Това породи някои коментари в социалните мрежи, че е поредното доказателство за падението на родния футбол, след като играч с толкова опит залага на "чалга".

Той не е единственият напускащ клуба - с три изречения Славия се раздели с важни за отбора футболисти.

Тони Тасев се сбогува с Тони Стораро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички