Пирин взе драматично равенство срещу "Ботев"


Пирин взе драматично равенство срещу "Ботев"

610 0

"Ботев" не успя да победи Пирин като гост в последния мач от 22-ия кръг в "А" група. Двата тима завършиха 2:2 след попадения на Тодор Неделев и Наско Милев за пловдивчани и Маркиньос и Александър Дюлгеров за домакините.

През първата част не падна нито едно попадение и двата тима се оттеглиха на почивката при нулево равенство. В 51-та минута Балтанов изведе Тодор Неделев в наказателното поле на Пирин и той успя да запише първото си попадение за тима след завръщането му в "Ботев".

В 67-та минута след центриране на Тони Тасев от пряк свободен удар и с удар с глава Маркиньос успя да изравни резултата и да върне тима в мача.

В последните минути на двубоя "жълто-черните" все пак успяха да отблежат и отново да поведат чрез гол на резервата Наско Милев. Ощипко стреля силно от пряк свободен удар, но вратарят на Пирин изби право в краката на Милев, който не сгреши.

Точно, когато всичко изглеждаше всичко решено отборът на Пирин показа, че не е така. В 3- минутното продължение домакините от Благоевград, отново попадение след пряк свободен удар. Дюлгеров също на добавка форми крайното 2:2.

Двата тима се срещат за трети път през сезона, като в първите два мача пловдивският тим постигна две победи с по 1:0.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички