По детски чист Христо Янев: Благодари на семейството си и Вселената, проговори и за бъдещето си


По детски чист Христо Янев: Благодари на семейството си и Вселената, проговори и за бъдещето си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6645 0

След втори пореден мач Христо Янев разбираемо бе свръхемоционален. Наставникът успя да спаси Ботев Враца, след като преди няколко месеца отборът бе в изключително тежко положение и логично благодари на всички замесени хора: 

"Това бе най-трудното изпитание, през което съм минал!"

"Първо искам да благодаря - на съдбата, че ми върна за труда, на хората, които ме изтърпяха и минаха през моята лудост! Искам да кажа на Ема - честит празник, миличка, много те обичам! Това е урок за цялото ми семейство - никога не се предавайте! Това е най-трудното нещо, което съм правил! Благодаря на всички замесени! Целият този път ми костваше много нерви! Много малко хора вярваха в нас. Благодаря на всеки, с когото работих! Миналата година мислех, че съм с една непосилна задача, но тази година нещата са много различни. Благодаря на всички играчи, на цялата ни съблекалня! На моменти съм труден, неприятен, но го правя от любов - учен съм да го правя и да бъда непреклонен!".

Христо Янев

"Искам да поздравя отбора на Марек. Играха добре, направиха силен сезон! Моята работа е да взимам тежки решения и аз трябва да ги направя. Днес съм изключително щастлив човек - падна ми голям товар от плещите. Поставям днешния успех наравно с Купата на България с ЦСКА през 2016-та. Благодаря на екипа ми, не се предадохме до последно - следваха ме плътно, дори в най-откачените ми моменти!"

Още: Ботев Враца мина през огън, но остава в Първа лига! (ВИДЕО)

Христо Янев внесе и известна яснота около бъдещето си:

"Дали ще продължа да бъда треньор на Ботев? Първо трябва да се съберем с ръководството, да изпием по една бира и тогава ще решим!", шеговито подхвърли той, намигайки неофициално, че ще бъде начело на врачани и през следващата кампания. 

Бивш играч от Първа лига премина в балкански гранд!

Стамен Белчев обяви групата от 20 футболисти за баража на ЦСКА срещу ЦСКА 1948

Христо Янев след успеха над Берое: Сълзи, метафора за отвъдното и призив към феновете на Ботев Враца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички