Потвърдено: Издънил се в Ливърпул играч е предложен на клуб в Първа лига


Потвърдено: Издънил се в Ливърпул играч е предложен на клуб в Първа лига
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3152 0

Някогашният футболист на Ливърпул Джордан Айб може да се озове в ЦСКА 1948. Той игра за "червените" от Мърсисайд в периода между 2012 и 2016 година. Записал е общо 58 мача и е вкарал 4 гола във всички надпревари.

В момента е настоящ играч на Ебсфлийт, който се състезава в Националната лига на Англия. За тима Айб е записал само 1 официален мач, а договорът му изтича това лято и той става свободен агент.

Възможен ли е сензационния трансфер?

В кариерата си 28-годишното дясно крило е играл още за Борнемут, Дерби Каунти и Бирмингам.

След информацията за Айб, изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов отговори, че до трансфер може и да не се стигне и мислите в клуба са насочени към предстоящия мач с Арда.

"Преди няколко дни получихме мейл относно Джордан Айб и ще обмислим добре предложението. Все пак на този етап си мисля, че няма да се стигне до трансфер. Всички в клуба сме съсредоточени върху мача в Кърджали, който се явява финал за нас", разкри пред "Sportal.bg" Гьонов.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

В Първа лига ЦСКА 1948 се бори за евентуален бараж за евроучастие, като се намира на временно осмо място с актив от 43 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички