Шенсой се извини на феновете: Футболният Господ ни глоби


Шенсой се извини на феновете: Футболният Господ ни глоби

1272 0

Старши-треньорът на Пирин Наджи Шенсой поздрави Славия за категоричната победа на "белите" с 3:0 над "орлетата" в Благоевград.

"Искам да честитя на Славия и на съдията, защото се справиха добре. Но ние заслужаваме всички критики, върнахме се на нивото от преди два месеца. До 27-та минута противникът ни не влизаше дори в половината ни, но с един фаул Карачанаков ни вкара от нищо. Но не е фатално да пуснеш гол, трябва да тръгнеш да реагираш", сподели Шенсой пред Diema Sport 2.

Според треньорът, играчите повече са си мисли за предстоящите коледни и новогодишни празници, като изрази опасение, че отборът се е върнал към играта си от преди 2 месеца.

"Опитах се и аз, и помощниците ми да променим нещата на почивката. Футболният Господ ни глоби, защото не се поучихме от грешките си. Умните отбори се учат от грешките на другите, а ние имаме да учим много от този двубой. И все пак преди шест мача бяхме много зле, а сега сме от шест мача 12 точки. Само се надявам да не се върнем на психологическото ниво от октомври, когато бяхме много зле".

Шенсой се извини и на феновете, които присъстваха на двубоя.

"Искам да се извиня на феновете, защото аз ги повиках да дойдат, но те не видяха нищо от момчетата. Явно те бяха само тялом тук, а духом вече бяха около веселията за Нова година. Затова се извинявам на публиката", сподели още Наджи Шенсой пред камерата на Diema Sport 2.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички