Славия договори двама от "Б" група


Славия договори двама от "Б" група

1085 0

Славия продължава със зимната си селекция, която се очертава да е главно от играчи от Б и В група. Босът на "белите" Венцеслав Стефанов обяви, че тимът ще привлече нападателите Петър Атанасов от Раковски и Ивайло Димитров от Добруджа. Първият за кратко мина и през Ботев Пд, но не успя да се наложи, а вторият е от школата на ЦСКА, като има мачове и за първия тим. После играе за Спортист Своге, Академик Сф, Светкавица, Етър и Несебър.

Атанасов и Димитров играха в контролата с младежкия национален отбор, където са впечатлили старши треньора Иван Колев, и ще започнат подготовка със Славия.

Бившият халф на Светкавица и Черноморец Славчо Шоколаров също ще подсили "белите". Очаква се това да стори и централният защитник на Етър Тихомир Трифонов.

"Разбрахме се с момчетата. Всичко е уточнено. Подписването на договорите е формален въпрос. И въпрос на часове", коментира Венци Стефанов, пред вестник "Тема спорт".

"Белите" вече освободиха доста от скъпо платените си футболисти, като сред тях са главно чужденците. През пролетта тимът ще играе във втората шестица и няма особена нужда от такива играчи.

Дотук от "Овча купел" си тръгна Мишел Платини, като Славия няма да разчита още на Фернандо да Силва, Вилиян Бижев, Кире Ристевски, Мичел Бургзорг и Димитър Георгиев.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички