Славия може да изхвърли "Левски" от Топ 6, вярва Живко Желев


Славия може да изхвърли "Левски" от Топ 6, вярва Живко Желев

2025 0

Бившият защитник на Славия Живко Желев смята, че "белите" могат да изненадат неприятно "Левски" както преди година и половина, когато ги лиши от титлата.

"Левски" гостува на "Овча купел" утре от 13,15 часа, а загуба може да изхвърли тима от Топ 6 в класирането.

"Никой не вярваше, че "сините" ще загубят точки от нас миналата година, коментира пред "България Днес" Желев. - Сега отново малко хора смятат, че "Левски" ще изпусне да вземе нещо от Славия. На тях им трябва победа, ако искат да са в шестицата. "Белите" не трябва да бъдат отписвани. Те играят добре срещу силните отбори. Срещу тях като че ли са доста по-мотивирани, отколкото, когато срещат по-слаби. Направиха равни на ЦСКА и Лудогорец като гости, което не е малко постижение. Победиха и "Ботев", който се представя стабилно в първенството. Ако покажат това, което могат, "белите" имат възможност да вземат трите точки от срещата".

Желев не пропусна да похвали треньора на Славия Иван Колев.

"Той е изключително интелигентен наставник. Разбира си от работата. Изгради на отбора някакъв облик", смята футболистът на Верея.

Защитникът не смята, че е възможно бившият му тим да изпадне.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Мястото, на което се намира Славия в момента, не му подхожда. Не може най-старият столичен клуб да е на 4 точки от зоната на изпадащите. Все пак смятам, че тимът ще се вдигне след Нова година", каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички