Славия преговаря с национал на Естония


Славия преговаря с национал на Естония
Снимка: Иван Йочев

1192 0

Славия преговаря с национал на Естония. Става въпрос за 24-годишното крило Игор Суботин. В момента той е свободен агент. Цялата кариера на Суботин преминава в Левадия (Талин).

През миналия сезон офанзивният халф записва 33 мача, в които вкарва 32 гола. За националния отбор на родината си има 3 двубоя през тази година. Неизменна част е и от младежкия държавен тим, както и от юношеските до 19 и 17 г., пише "Тема Спорт".

Засега двете страни все още имат леки разминавания при разговорите, но се очаква Игор Суботин да започне подготовка с „белите“ на 12 януари. Селекцията на столичани ще е главно от български играчи, но въпреки това освен естонеца на проби се чакат и трима-четирима чужденци.

Старши треньорът Иван Колев вече се отказа от двама иностранци. Холандците Донован Деекман (нападател) и Адреано ван ден Дрийст (защитник), които играха в контролата с младежкия национален отбор в Сандански, но не впечатлиха, бяха освободени.

Славия ще използва участието си във втората шестица, за да обиграва състав за следващия сезон. Дотук „белите“ се разделиха с бразилците Мишел Платини и Фернандо да Силва, холандецът Мичел Бургзорг, македонецът Кире Ристевски, сърбинът Душан Савич, както и Вилиян Бижев, Чавдар Янков и Димитър Георгиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички