След победата срещу Лудогорец от Крумовград се готвят и за ЦСКА: Очакваме този мач напълно спокойно


След победата срещу Лудогорец от Крумовград се готвят и за ЦСКА: Очакваме този мач напълно спокойно
Снимка: facebook / FCKrumovgrad

1662 0

Наставникът на Крумовград Неманя Миланович даде пресконференция няколко дни след победата над Лудогорец, като заяви, че целта на отбора му е във всеки следващ мач да е по-добър. В следващия кръг новакът в Първа лига гостува на ЦСКА.

Увереност след победата срещу Лудогорец

"Беше първи мач, а програмата в началото се оказа много тежка – да започнем с първия и след това с втория от миналата година, но трябва да призная, че имахме късмет. Имаме 15 нови футболисти, не се прави лесно синхрон, но няма какво да губим от гостуването на ЦСКА, така че очакваме този мач напълно спокойно. Победата над Лудогорец ни даде увереност, от която имахме нужда. Но не съм привърженик на големите очаквания, ще вървим стъпка по стъпка.

Нашата цел е да сме по-добри във всеки следващ мач. Имаме достатъчно добри играчи, за да останем в първа дивизия. Селекцията на практика е приключила. Очакваме още един футболист и той ще бъде офанзивен", каза Миланович.

"Ние вярваме в себе си. Моето желание е да играем групата за 7-10 място в плейофната част и да завършим на 7-о място. Сега мислим за следващата среща, а мога да кажа, че ЦСКА е много добър отбор. Познавам Саша Илич като футболист на Партизан, защото аз съм голям фен на този отбор, но лично не сме се виждали", заяви още Миланович. Припомняме, че именно 7-ото място осигурява бараж за Европа.

Очакванията за топ 4

Според него Лудогорец, Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948 ще завършат на първите четири места в крайното класиране, но не уточни в какъв ред. Той коментира и предстоящия реванш на разградчани с Балкани в Шампионска лига. "Балкани е много добър отбор и това се видя в турнира Лига на Конференциите. Срещу Лудогорец те играха много добре през първото полувреме, но през второто българският отбор доминираше и беше много по-добър. Според мен, напълно реално е Лудогорец да вкара три гола на реванша. Мисля, че отборът от Разград ще продължи в следващия кръг". А Ивайло Петев направи интересно сравнение между идния двубой и битката в Първа лига.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички