Стоичков подкрепи Гонзо и коментира Боби Михайлов: Вдигнахме наздравици


Стоичков подкрепи Гонзо и коментира Боби Михайлов: Вдигнахме наздравици
Снимка: Колаж: SportLive.bg

1806 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков даде интервю, в което говори повече за новата си позиция във ФИФА. Освен това той сподели за Георги Иванов - Гонзо, че има добри виждания като президент на БФС и че се надява да ги осъществи. Камата призна, че отношенията му с Борислав Михайлов вече са добри.

Христо Стоичков за Георги Иванов - Гонзо

"И мечтая за времена, в които нашите отбори отново ще имат сериозно присъствие в европейските турнири. Затова трябват бази, условия. ФИФА иска да помогне на всички - българи, сърби, румънци, молдовци... Да не изброявам всички. На конгреса на централата в Банкок говорихме с Георги Иванов. Той има добри виждания за бъдещето си като президент на БФС. Пожелавам му да ги осъществи и да не се огъва пред никого.

Стоичков за отношенията с Борислав Михайлов

В живота са се случвали много неща и те няма как да бъдат заличени. Големите мъже трябва да могат да прощават. И аз съм бъркал, и Боби е бъркал. Но как си представяте да празнуваме най-големия триумф на футбола без капитана или голмайстора на отбора? Боби дойде в моята "Зала на славата".

Поговорихме, припомнихме си много неща. После се появиха и останалите. Страхотните спомени ни завладяха... Ех, когато говоря за това, винаги се сещам за един. Трифон Иванов! Не можете да си представите колко липсва не само на мен! Сигурен съм, че където и да беше в момента, ни се радваше и казваше: "Момчета, аз винаги съм с вас!" Твърде малка държава сме, за да се делим. И ето - ние се събрахме, вдигнахме наздравици и си пожелахме да сме живи, за да видим България отново на полуфинал на световно първенство!" - сподели Стоичков пред "Труд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички