Страхотен гол и доминация: Черно море нанесе пета поредна загуба на Крумовград (ВИДЕО)


Страхотен гол и доминация: Черно море нанесе пета поредна загуба на Крумовград (ВИДЕО)
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

595 0

Черно море победи Крумовград с 2:0 в последния мач от програмата на шестия кръг на Първа лига.  Попаденията реализираха Васил Панайотов (37'), Мазир Сула (61') и Цветомир Панов (74').

 За отбора на Илиан Илиев това е трета поредна победа, докато Крумовград записа пето поредно поражение и има само една победа от началото на сезона. В следващия кръг "моряците" гостуват на Лудогорец, а Крумовград приема Септември.

Първата опасност за "моряците" бе още в 3', когато Васил Панайотов стреля опасно от наказателното поле, но Янко Георгиев спаси. В 22' пък се отвори добър шанс пред Серкан Юсеин, но топката нацели десния страничен стълб. Три минути след това Пламен Илеив направи спасяване след изстрел на Патрик Луан.

Въпреки тези положение Черно море успя да поведе в резултата в 37'. Дуду свърши страхотна работа, след което подаде към Васил Панайотов, който вкара топката в долния десен ъгъл на вратата на Янко Георгиев.

4 минути след подновяването Панайотов направи хубаво центриране, но изстрелът на Димов не бе достатъчно прецизен. В 61' отборът на Илиан Илиев стигна до втори гол.  Даниел Мартин преодоля двама футболисти на Крумовград, след което влезе в наказателното поле на гостите и подаде към Мазир Сула. Той се справи с противниковите играчи и покачи резултата на 2:0.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

В 74' разликата се покачи още. Цветомир Панов отправи хубав диагонален удар, а топката първо се удари в левия страничен стълб на вратата на Янко Георгиев и след това влетя в мрежата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички