Ужасяващи грешки доведоха до крах за Ботев Враца срещу Крумовград (ВИДЕО)


Ужасяващи грешки доведоха до крах за Ботев Враца срещу Крумовград (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

381 0

Крумовград постигна комфортна и убедителна победа срещу Ботев Враца с 3:0 в двубой от 9-ия кръг на Първа професионална лига. Двубоят се игра на Спортен комплекс "Никола Щерев-Старика". Рафаел Фуртадо даде аванс на символичните домакини в 33', а в 47' Матеус Енрике се възползва от груба грешка на Федерико Бариос, за да удвои преднината на своя тим.  Серкан Юсеин в 71' направи резултата класически след точно изпълнение на дузпа. След двубоя Крумовград е девети с 9 точки, а отборът на Христоя Янев е 14-ти със 7 пункта.

Крумовград имаше много лесен мач, като доминираше почти през цялото време, докато за врачани се обърка всичко, което можеше да е обърка на терена. При отсъдената дузпа червен картон получи и вратарят Бариос, който определено не направи добър мач.

След натиск Крумовград откри резултата в 33'. Серкан Юсеин получи отдясно и центрира към точката за изпълнение на дузпа, където Рафаел Фуртадо засече за 1:0.

И през второто полувреме събитията на терена не се промениха. В 47' резултатът бе удобно удвоен.  Момчил Цветанов центрира топката в наказателното поле на Ботев Враца, където Федерико Бариос увисна сериозно и не успя да играе с топката. Матеус Енрике се възползва и вкара на опразнената врата. 20 минути преди края на редовното време Бариос допусна нова фатална грешка.

Матеус Енрике изведе Рафаел Фуртадо. Той финтира Бариос, който обаче му препречи пътя към вратата, а реферът не се поколеба да посочи бялата точка. Главният съдия бе повикан да преразгледа ситуацията на ВАР-монитора, след което промени решението си и вместо жълт даде червен картон на вратаря на врачани. Серкан Юсеин се нае с изпълнението на дузпа и не сгреши за 3:0.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички