Вальо Илиев: Радвам се, че имаме аванс, защото ни предстои сериозен реванш


Вальо Илиев: Радвам се, че имаме аванс, защото ни предстои сериозен реванш
Снимка: БГНЕС

512 0

Треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев, беше щастлив от историческата първа победа на тима в Европа. Тя дойде срещу черногорския Будучност във втори предварителен кръг на Лига на конференциите. 

Мнението на Илиев след успеха

"Определено не беше лесно, играхме срещу добре организиран и подготвен отбор. Наясно сме, че ни предстои сериозен двубой и се радвам, че имаме аванс. Имахме и други възможности в този мач, надявам се днес пропуските да ги реализираме в реванша.

Бирсент Карагерен вкара исторически гол

Не мисля, че има какво толкова да се изненадваме в днешно време. Няма как да пресираме цял мач. Съперникът играе грамотен футбол и понякога в мача играеш колкото ти позволи съперника. Надявам се обаче мач след мач да надграждаме.

Още: Колоритни съперници за Черно море и ЦСКА 1948, ако продължат в Лига на конференциите

Към младите трябва търпение, някои за първи път излизат на европейска сцена, сигурно и на тях е напрегнато, но такава политика е избрал нашият клуб. Трябва да се заредим с търпение и се радвам, че опитните помагат на младите да се адаптират.

Наясно сме какво ни очаква в Подгорица, такива мачове се печелят с психика, сърце и характер", коментира Илиев пред "Диема спорт".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Запитан дали тимът му е готов да играе на два фронта, треньорът заяви: "Като широчина не сме подготвени, но искам максимално бързо да възстановим отбора. Мачове през 2 дни мисля, че се отразяват на всеки".

В Черна гора за "родения в бунта" ЦСКА 1948: Не наследи нито феновете, нито славата на стария ЦСКА

Кирил Домусчиев е категоричен: ЦСКА-София е измама - не мога да приема отбор от Ловеч за ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички