Венци Стефанов нарече Илиан Илиев "куче" и заяви: Не виждам шансове, ако я караме така


Венци Стефанов нарече Илиан Илиев "куче" и заяви: Не виждам шансове, ако я караме така
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1387 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, даде пресконференция след края на сезон 2023/24 в Първа лига, по време на която засегна темата с националния отбор на България и шансовете ни да се класираме на голямо първенство.

В положителен смисъл, той нарече треньора на "лъвовете" - Илиан Илиев, "куче", защото "сам си избира футболистите и никой не му определя състава":

"Може да се класираме на голямо първенство, когато в България играят преобладаващо българи. Не виждам шансове, ако я караме така", коментира Стефанов, цитиран от "БТА", а след това допълни:

ОЩЕ: Илиан Илиев за националния отбор на България: Искаме да накараме хората отново да повярват в нас!

"Селекционерът Илиан Илиев има положителното качество, че е куче. Той сам си избира футболистите и никой не му определя състава. Не можеш да го накараш да пуска точно някой футболист".

Илиан Илиев

"Цялостно трябва да се подобри притока на играчи от чужбина. Виждате, че 4-5 клуба в Първа лига са съставени изцяло от чужди футболисти", припомни босът на "белите".

"Дано поредният експеримент с формата на шампионата да е сполучлив. В подобни случаи през предходните години това не повиши качеството на играта. Само с експерименти не се достига до кой знае какво. За добри резултати ни трябват база, треньори и състезатели, които искат да постигнат резултати. Щастлив съм, че в последния мач на Славия от първенството имахме 11 наши футболисти в състава", каза още Венци Стефанов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Илиев се видя в чудо - шести играч отпада от групата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички