Бивше "канарче" преди реванша: ЦСКА ще играе с по-голямо самочувствие, 12-ият играч на Ботев Пловдив е най-сериозният


Бивше "канарче" преди реванша: ЦСКА ще играе с по-голямо самочувствие, 12-ият играч на Ботев Пловдив е най-сериозният
Снимка: БГНЕС

740 0

Бившият футболист на Ботев Пловдив Тодор Зайцев сподели очакванията си за реванша срещу ЦСКА от 1/2-финалите в турнира за Купата на България.

*Първата среща в София завърши 1:0 за "жълто-черните", а ответната на "Христо Ботев" е на 1-ви май (сряда) от 18:45 часа (къде да я гледаме?).

Мнението на Тодор Зайцев

"Всички се надяваме Ботев Пловдив да стигне до финал за Купата на България. Да не забравяме, че след победата на ЦСКА над Левски с 3:1 "червените" ще играят с по-голямо самочувствие и с настроение. Тази победа е бонус за тях", започна Зайцев пред "Мач Телеграф".

ОЩЕ: Видеокамери и дрон на "Христо Ботев", полицията каза колко "червени" фенове очаква на реванша между Ботев Пловдив и ЦСКА

"Този двубой няма да е никак лесен. ЦСКА не можем да ги отпишем. Те ще се хвърлят, защото евентуално спечелване на трофея ще бъде спасение и за тях през този сезон".

ЦСКА - Ботев Пловдив

"ЦСКА имат добри физически възможности и това може да затрудни максимално Ботев Пловдив. Рано е да се говори за прогрес след назначаването на Стамен Белчев. Ще видим как ще изглежда отбора през следващото първенство. Още е рано да се каже. Не е ясно дали той ще ги води тогава, а и не е ясно новите собственици какви идеи ще имат", продължи бившият играч на "канарчетата".

ОЩЕ: Кой ще замени наказания Фернандо Каранга в реванша срещу Ботев Пловдив?

"И Душан Керкез сподели, че в последната среща със Славия играчите са били разсеяни. Концентрацията вероятно пада върху мача с ЦСКА. Стадионът ще бъде пълен и атмосферата ще е невероятна. 12-ият играч на Ботев е най-сериозният! Надявам се да стане хубав мач и дано "жълто-черните" продължат напред. Ще се радвам отборът да стигне до евротурнирите. Независимо по какъв начин".

Душан Керкез

"Желая успех на момчетата. От последните треньори, които бяха начело на тима, може да кажем, че при Керкез отборът играе най-добър футбол. Най-вече от всички чужденци, които бяха треньори в последните години. Очаквам Ивелин Попов отново да поведе момчетата към успех. Той е лидер на този отбор и отново ще е ключова фигура на терена. В предишната среща си изпусна нервите, но вярвам че си е взел бележка", завърши 55-годишният Зайцев пред изданието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ"Битка към финала": Ботев Пловдив с настръхващи кадри - Ивелин Попов надъхва преди ЦСКА (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички