Ботев обяви програмата за подготовката


Ботев обяви програмата за подготовката
Снимка: Иван Йочев

1483 0

Наставникът на Ботев Пловдив Петър Пенчев раздели отбора на две групи за контролите с младежката формация на клуба до 21 години и състава на Оборище.

Проверките ще се играят в петък и събота, като половината от футболистите ще бъдат ангажирани със съответния двубой, а за останалите е предвидена тренировка.

Единственият, който със сигурност няма да вземе участие и в двете контроли е Филип Филипов. Десният защитник продължава да не е напълно възстановен след претърпяната операция от херния и няма да запише участие в приятелски мач преди заминаването на отбора за Анталия.

Пепо Пенчев определи следните групи от футболисти за предстоящите проверки.

За спаринга с Ботев U21: Павел Станев, Росен Колев, Радослав Терзиев, Даниел Златков, Валентин Томов, Милен Гамаков, Владимир Айтов, Станислав Дрянов, Момчил Цветанов, Християн Казаков, Наско Милев, Серкан Юсеин

За двубоя с "Оборище": Михаил Иванов, Адам Стаховяк, Йордан Христов, Роман Инез, Лазар Марин, Пламен Николов, Томаш Иршак, Мариян Огнянов, Иван Цветков, Божидар Васев, Лъчезар Балтанов, Цветелин Чунчуков.

В същото време стана ясна програмата на Ботев Пловдив за контролните срещи по време на лагера в Турция. От 2-ри до 11-ти февруари "канарчетата" ще се подготвят в местността Тюрклер на областта Анталия. На турска земя "Ботев" ще изиграе три контролни срещи, като освен съперниците в тях, вече са известни часовете и терените на срещите. Програмата е следната:

Сряда, 04.02, 15:30 ч.

Ботев Пловдив - Гурник Забже (Полша)

(Игрище: "Турклер" на 1,5 км от базата на отбора)

Събота, 07.02, 15:30 ч.

Ботев Пловдив - Газ Метан (Румъния)

(Игрище: "Белек", "Адора Футболен Център")

Вторник, 10.02, 15:00 ч.

Ботев Пловдив - Торпедо Кутаиси (Грузия)

(Игрище: "Белек", "Аркадия Футболен Център).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички