Ботев Пловдив обяви: Задава се исторически концерт на Горан Брегович на стадион "Христо Ботев"


Ботев Пловдив обяви: Задава се исторически концерт на Горан Брегович на стадион "Христо Ботев"
Снимка: БГНЕС

1120 0

С публикация в официалния сайт на клуба, ръководството на Ботев Пловдив съобщи, че на 11-и септември Горан Брегович ще изнесе исторически концерт на стадион "Христо Ботев".

Брегович на Колежа

"Предстоящият концерт на Горан Брегович е първото голямо музикално събитие, което ще се проведе на стадион "Христо Ботев" след неговата модернизация, с което ще отворим врати за бъдещи културни събития от висок ранг", обясниха "жълто-черните".

ОЩЕ: Футболист на Ботев Пловдив претърпя успешна операция, ще се възстановява 3 седмици

Също така се допълва, че "част от приходите от предстоящото музикално събитие на 11 септември ще бъдат дарени за каузата по изграждане на клубен музей, в който ще бъде съхранявана и популяризирана историята на клуба".

Ето какво гласи цялата публикация на Ботев Пловдив:

"Известният музикант и композитор Горан Брегович, носител на множество музикални награди, ще направи исторически концерт на 11 септември на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Билетите за предстоящото шоу на мега звездата на балканската музика вече са в продажба.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Притежателите на клубни карти могат да се възползват от 20% отстъпка от цената на пропуските за концерта. Част от приходите пък ще бъдат дарени за каузата по изграждането на музея на ПФК Ботев, където ще бъде съхранявана и популяризирана историята на клуба.

ОЩЕ: Официално: Футболист с 2 гола и 10 асистенции приключва с Ботев Пловдив

Удивителният Горан Брегович е известен със способността си да съчетава класически оркестрови аранжименти с традиционни балкански мелодии и модерни стилове като рок и поп. Неговите емблематични хитове, включително „Mesecina“, „Kalashnikov“ и „Beauty Sonata“, са познати и обичани от феновете по целия свят. През цялата си кариера Брегович е продал над 20 милиона записа и е композирал музиката за повече от 60 филма.

Предстоящият концерт на Горан Брегович е първото голямо музикално събитие, което ще се проведе на стадион „Христо Ботев“ след неговата модернизация, с което ще отворим врати за бъдещи културни събития от висок ранг.

ОЩЕ: Официално от Ботев Пловдив: Лъчезар Балтанов "окачва бутонките", но не съвсем

За да подчертаем духа на единство и подкрепа в голямото семейство на ПФК Ботев, част от приходите от предстоящото музикално събитие на 11 септември ще бъдат дарени за каузата по изграждане на клубен музей, в който ще бъде съхранявана и популяризирана историята на клуба.

Нека заедно напишем нова глава в клубния летопис, като подкрепим тази важна стъпка за клуба и града, имаща за цел да превърне нашия дом в притегателна точка за музикални фестивали и големи културни събития!

Своите билети можете да закупите от страницата на КОЛЕЖА БГ.

Билети с отстъпка 20% за притежателите на клубни и сезонни карти могат да бъдат закупени на касите пред стадиона!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Официално: Ботев Пловдив обяви бъдещето на Душан Керкез

Очертава се летен мач между Ботев Пловдив и Левски в Правец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички