Фенове на Локо и Ботев на съд за побой


Фенове на Локо и Ботев на съд за побой

6104 0

Двама от известните футболни фенове в Пловдив - Евгений Петров, симпатизант на Ботев, и Велин Терзиев-Нежния, който е от Локомотив (Пд), отиват на съд заради побой. Те са обвинени, че са нанесли побой на общинския съветник от Стара Загора Михаил Михайлов по време на митинга на 14 февруари тази година в Пловдив срещу исканията на Главното мюфтийство Куршум джамия в Карлово да им бъде върната.

Тогава протестиращ счупи с крак стъклото на входната врата на сградата на "Атака". Михаил Михайлов тогава излезе пред тълпата и пробва да се саморазправи с автора на деянието. Част от митингуващите обаче го набиха.

Евгений Петров, който в момента е отговорник по сигурността в Ботев, днес беше доведен от полицаи в съда. Делото беше отложено за 20 октомври. Самият Петров обвини ДПС, че са замесени в случая.

Другият обвинен в това деяние Велин Терзиев-Нежния, пък не се е яви в полицията и ще бъде обявен за издирване. По-късно стана ясно, че е бил привикан тази сутрин, но не се е явил заради неотложни ангажименти. Нежния заяви, че участниците в митинга са били нападнати от Михаил Михайлов и са се защитавали от него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички