Коце Видолов се завръща в Ботев (Пд)?


Коце Видолов се завръща в Ботев (Пд)?

2469 0

Легендата на Ботев (Пловдив) Костадин Видолов е пред завръщане в клуба. Той е най-вероятният нов помощник на треньора Велислав Вуцов, след напускането на Георги Чиликов, съобщава БТА.

Видолов напусна клуба през лятото, малко преди идването на Вуцов на Колежа.

"Имам вариант за заместник на Георги Чиликов. Имам договорка с човек, познат ви е, всички ще останат доволни. Аз този човек отдавна съм го канил. Той ми отговори положително. Въпрос на ден-два е да започне работа. В сряда ще уточним нещата. Ще го доведа за среща с ръководството да се разбере и с тях. Дали става въпрос за Костадин Видолов? Ще разберете в сряда", разкри Вуцов.

Наставникът на "жълто-черните" разкри и причините за напускането на Георги Чиликов.

"Георги Чиликов не се сработи в Ботев, имаше проблеми, тъй като жена му и двете му деца са в Бургас, има си и бизнес там. Отдели се от семейството си. Сигурно не е успял да се пригоди", заяви той.

"Предстои да поема изцяло спортно-техническата си организация. Ще управлявам всички спортно-технически дейности с първия отбор. Чувствам се в Ботев добре и подкрепян от всички. Не съм от плачковците.Ако видя, че съм вреден ще си тръгна", каза още Вуцов.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички