На "Коматево" готвят ад за Хасково


На "Коматево" готвят ад за Хасково
Снимка: Иван Йочев

1002 0

"Ботев" (Пд) ще се опита да се върне на победния път в днешния си мач срещу новака „Хасково".

Новият треньор на "канарчетата" Петър Пенчев се опита да подобри минорното настроение в съблекалнята след двете поредни загуби за първенство, и поражението от Локо (Пд) за купата. Привържениците на пловдивчани, които ще влизат на стадиона с билети на половин цена, се готвят да дадат криле на любимците си в дебютния двубой на новия наставник на тима, пише "7 дни спорт". Бултрасите се канят да превърнат в ад живота на треньора на гостите Емил Велев. Причината е, че бившият наставник на Локо (Пд) преди повече от месец се изцели, предсказвайки истински колапс за "Ботев" (Пд) и супермодерната база в "Коматево" заради проблемите около КТБ.

Новият треньор на „Ботев" има много проблеми с комплектоването на състава си. Твърдо извън сметките на Петър Пенчев са оперираните Алекс Колев, Горан Галешич и наказаният Пламен Николов. Под въпрос до последно пък ще са оплакващите се от контузии Божидар Васев, филип Филипов и Мариян Огнянов. Някой от тях почти сигурно ще попадне в групата за мача. Наставникът на "Ботев" ще заложи на схема 4-4-2, като атаката се очаква да водят Иван Цветков и Цветелин Чунчуков. 

В лагера на Хасково обаче са амбицирани да спечелят първи точки на чужд терен от началото на сезона именно на "Коматево". Шефовете на тима са обещали солидни бонуси на отбора, ако успее да си тръгне с нещо от визитата на "Ботев". Добрата новина в лагера на Хасково преди мача е завръщането в игра на Майкъл Тевия. Ганайският халф пропусна последните три мача на своя тим заради червения картон, който си изкара срещу ЦСКА. Заради контузия обаче от състава отпадна младокът Деян Лозев. Поради тази причина Емил Велев се довери на двама от талантите на клуба за битката с "Ботев" на "Коматево". Очаква се Кокала да заложи на схема 4-4-1-1, като на върха на атаката ще действа Атанас Чепилов, а малко зад него ще напада Димитър Алексиев.

В предишния кръг "Ботев" (Пд) падна с 0:3 при гостуването си на Славия. В същото време Хасково победи у дома Берое с минималното 1:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички