Официално: Ръководството на Ботев Пловдив каза дали отборът ще напусне стадион "Христо Ботев"


Официално: Ръководството на Ботев Пловдив каза дали отборът ще напусне стадион "Христо Ботев"
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

869 0

В официалния сайт на Ботев Пловдив се появи обръщение на ръководството към феновете на "жълто-черните".

То е свързано със слуховете, че шефовете на "канарчетата" заплашват местната власт да се откажат от ползването на новия стадион "Христо Ботев".

Позицията на Ботев

"Обръщаме се към вас, за да опровергаем категорично поредната серия от злонамерени и неверни публикации, завладели публичното пространство в навечерието на най-важния мач за клуба ни през този сезон", започва постът на пловдивския гранд, визирайки финала за Купата на България срещу Лудогорец, който ще се проведе на 15-и май (сряда).

"Ботев няма никакво намерение да напуска стадион "Христо Ботев". Също така държим да отбележим, че комуникацията и взаимодействието на ръководството на ПФК Ботев с Община Пловдив е на изключително добро ниво, като се радваме на взаимно уважение и разбирателство", допълват от клуба.

фасадата на стадион

Ето какво гласи цялата публикация на Ботев Пловдив:

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Уважаеми ботевисти,

Обръщаме се към вас, за да опровергаем категорично поредната серия от злонамерени и неверни публикации, завладели публичното пространство в навечерието на най-важния мач за клуба ни през този сезон.

Искаме категорично да подчертаем, че ПФК Ботев няма никакво намерение да напуска стадион "Христо Ботев". Също така държим да отбележим, че комуникацията и взаимодействието на ръководството на ПФК Ботев с Община Пловдив е на изключително добро ниво, като се радваме на взаимно уважение и разбирателство.

С оглед създалите се негативизъм и напрежение преди финала за Купата на България, ПФК Ботев реши да преразгледа акредитациите за медийно отразяване през следващия състезателен сезон. Призоваваме и всички вас, феновете на Ботев (Пловдив), да следите официалните ни канали като най-достоверния източник на информация за случващото се в любимия ви клуб и да не се поддавате на фалшиви слухове и публикации.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ботев Пловдив обяви на кой стадион ще се играе финалът за Купата на България срещу Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички