Отново недоволство за стадиона на Ботев Пловдив - феновете искат козирка


Отново недоволство за стадиона на Ботев Пловдив - феновете искат козирка
Снимка: БГНЕС

2173 0

Сдружение ПФК Ботев Пловдив, което включва и част от органицираните запалянковци на клуба излезе с нова остра позиция срещу изпълнителния директор на строителната фирма, която отговаря за реконструкцията на стадион "Христо Ботев" - Илиян Филипов.

Този път причината е изказване на Филипов в медийното пространство, според което отпуснатите допълнителни 12 милиона лева от Община Пловдив за довършването на "Колежа" отново може да бъдат недостатъчни и в случая най-вече за цялостното изграждане на покривната конструкция на спортното съоръжение.

"Уважаеми ботевисти, пловдивчани,

Вчера за пореден път строителят на "Колежа" в лицето на изпълнителния директор на фирма ПИМК - Илиян Филипов, изрече в медийното пространство поредната неистина. В този смисъл, искаме да му припомним, че в количествено-стойностната сметка на обществената поръчка, която самият той е оферирал и подписал, сумата за видео наблюдение е в размер на 652 099 лева, а не 50 000 лева, както той изтъква в интервю за пловдивска онлайн медия.

Надяваме се, че изреченото от него не е умишлено изместване на фокуса върху по-маловажни строително-монтажни работи за сметка на козирката!

"Жълто-черната" общественост е непоколебима в своето настояване - с получените допълнителни 12 милиона лева да бъде завършена изцяло покривната конструкция на стадион „Христо Ботев“ над четирите сектора, включително и покривното покритие - каквато официално бе и целта на отпуснатия заем", се казва в официалната позиция на Сдружение ПФК Ботев, което продължава да се надява за завършване на проекта около съоръжението.

Вижте трогателния жест на Виктор Генев след ценно попадение!

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички