Решават за треньор на "Ботев" (Пд) до седмица


Решават за треньор на "Ботев" (Пд) до седмица

896 0

Бъдещето на Петър Пенчев начело на "Ботев" (Пловдив) трябва да стане ясно най-късно във вторник.

Тогава ръководството на "канарчетата" ще има сбирка, на която ще реши дали младият специалист да продължи да води отбора, или ще се търси друг треньор, пише "Тема Спорт".

Петър Пенчев пое поста временно след освобождаването на Велислав Вуцов. Той дебютира с победа 2:0 над Хасково в предишния кръг. В неделя "канарчетата" гостуват на Лудогорец. Според за­познати с клубните дела възможността Пенчев да остане начело на "Ботев" не е никак малка. Почти сигурно той ще работи в тандем със славния футболист Костадин Видолов.

"През другата седмица, когато ще има повече яснота около моето бъдеще, ще може да поговорим по-сериозно. Ръководството решава. Сега сме се концентрирали изцяло върху предстоящия мач с Лудогорец в Разград и мислите ни са насочени към него. Настроението в отбора се върна. Вярвам, че можем да се противопоставим на Лудогорец и да вземем нещо от най-добрия отбор в България. Работим спокойно и уверено. Важното е тимът да се възстанови от това положение, в което беше", заяви Пенчев.

Тимът се събира за първа тренировка за 2015-а на 12 януари. На този етап няма особена яснота къде ще протече подготовката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички