Шефът на агитката на Ботев: Чакаме Василев за стадиона


Шефът на агитката на Ботев: Чакаме Василев за стадиона
Снимка: БГНЕС

2567 0

Предаването на банкера Цветан Василев на властите в Белград онзи ден отново живна надеждите на феновете на Ботев (Пд), че може да се върнат на обновения си стадион "Христо Ботев". Това призна шефът на феновете на "канарчетата" Евгени Петров.

"Цветан Василев си е собственик на клуба, ние го подкрепяме, макар само морално, защото това са ни възможностите - казва "канар" №1, цитиран от "България Днес". - За нас той е невинен до доказване на противното, а какво е ставало в КТБ, рано или късно ще излезе наяве. С него ние винаги сме имали прекрасни контакти, срещи и отношения. Никога не ни е подвел - каквото е обещал, го е изпълнявал. Случвало се е нещо да се протака, но по независещи от него обстоятелства."

Главната болка на "жълто-черните" е именно стадион "Христо Ботев".

"Видя се, че и без Цветан Василев отборът може да съществува, да се издържа. Имаме в момента никак нелош треньор (Вили Вуцов - б.а.), залага на юноши, представя се добре и има подкрепата ни. Но ни боли за стадиона, където са нужни още около 20 милиона лева, за да бъде довършен. Няма откъде да се намерят тези пари и ако не е Цветан Василев, нямаме надежда да стане", твърди още Петров.

Стана ясно, че след като спрат валежите и бъдат оформени последните документи, започва укрепването на сектор "А" на строящия се стадион "Христо Ботев". Предстои да бъдат укрепени подпорните стени, да се затвори дупката на това място и да се укрепи плочата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички