СНИМКИ: Феновете на Локомотив Пловдив изпочупили тоалетните на "Колежа"


СНИМКИ: Феновете на Локомотив Пловдив изпочупили тоалетните на "Колежа"
Снимка: Колаж: SportLive.bg

2328 0

Ръководството на Ботев Пловдив изказа разочарованието си от гледката в сектора за гости на стадион "Христо Ботев" след дербито с Локомотив Пловдив. 

Феновете изпочупили тоалентата

Оказва се, че феновете на гостите още при първото си гостуване на новото съоръжение изпочупили тоалетните в сектора за гости. Това много разочарова домакините, които припомнят, че стадионът е строен с пари от държавния бюджет. 

Позицията на Ботев

"Уважаеми ботевисти,

На 28 юли 2024 година в град Пловдив се изигра първото местно футболно дерби, в което гостуващите привърженици на „Локомотив“ имаха възможност да присъстват на обновения стадион „Христо Ботев“, за да подкрепят своите любимци.

Ръководството на ПФК „Ботев“ направи всичко необходимо, за да осигури нужния комфорт и гостоприемство на своите гости, вярвайки, че цивилизованото и джентълменско поведение, което бихме искали да наложим като норма при срещите ни с нашите спортни опоненти, ще срещне адекватно отношение и европейски манталитет.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

За наше огромно съжаление и разочарование, след края на футболния сблъсък констатирахме истински погром в сектора за гости и прилежащите към него помещения. Недоумяваме как е възможно хора, имащи претенциите да се отъждествяват с нашия град и неговата хилядолетна история, да се държат като варвари в дома на своите домакини.

Държим да подчертаем, че нямаме никакви претенции към ръководството, спортно-техническия щаб и футболистите на „Локомотив“. Убедени сме, че те също изпитват неудобство и чувство на срам от случилото се.

Важно е да припомним на всички любители на футбола в град Пловдив, че изграждането на новите стадиони на „Ботев“ и „Локомотив“ се финансира със средства от държавния бюджет, а собственик на спортните съоръжения е Община Пловдив.

Иска ни се да вярваме, че този грозен инцидент ще бъде последният, срамящ културната столица на България, като призоваваме всички заинтересовани страни да осъдят непредизвиканата с нищо агресия и разруха.

С уважение,

Ръководството на ПФК „Ботев", написаха от "Колежа".

Още: Калин Стоянов разкри за много уловена пиротехника за дербито Ботев - Локомотив

Още: Левски пуска билетите за гостуването на Локомотив Пловдив - само 1200 броя са

Фенове на Левски се обърнаха към ръководството, предупредиха за опасност при гостуването на Локо Пд

Любо Пенев очарован от дербито на Пловдив, но вече мисли изцяло за Левски

Ботев и Локомотив не излъчиха победител между падащи голове, крошета и летящи павета (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички