Стамен Белчев: Попаднахме в капана на Ботев Пловдив, Фернандо Каранга липсваше!


Стамен Белчев: Попаднахме в капана на Ботев Пловдив, Фернандо Каранга липсваше!
Снимка: Lap.bg

3279 0

Наставникът на ЦСКА, Стамен Белчев, сподели впечатленията си след загубата от Ботев Пловдив за Купата на България. "Червените" паднаха с 0:2 във втория мач и напускат турнира с общ резултат 0:3. 

"Бързо трябва да забравим тази среща!"

"Загубихме в това, че сами попаднахме в капана, който ни беше приготвил Ботев Пд. Точно това очаквахме и знаехме, че ще разчитат на преса в средата на терена и контраатака след това, както стана и първият гол. За съжаление, слаба организация в защита ни костваше попадението, после пропуснахме доста и не можахме да се върнем в срещата. Винаги като получиш първи гол и си догонващ в резултата е смущаващо. След 15-та минута изравнихме играта и седяхме по-добре от Ботев, но имам много резерви към играта ни".

Стамен Белчев

"Във всеки един момент, в който имахме положения, щеше да е добре, ако бяхме вкарали. Ботев имат добър вратар, който спаси всичко. Каранга е добър играч и липсваше много, но не можем да променим нищо. Трябва да забравим бързо тази среща и да работим за добро класиране в първенството. Последните впечатления, които оставим като игра, са най-трайни. Играчите се раздадоха, така че не можем да ги виним. За съжаление не се получи днес", сподели разочарованият Белчев след срещата.

Още: Купата няма да е "червена"! ЦСКА се скъса да пропуска, а бивш играч на Левски със заслуга Ботев Пловдив да е на финал (ВИДЕО)

Идват ли Димитър Бербатов, Любослав Пенев и Стилиян Петров в ЦСКА? Клубът най-накрая отговори

Човек на Бербатов намекна защо Ганчеви напуснаха ЦСКА и отсече: Оттеглянето им е загуба!

ЦСКА си хареса скаут, минал през Арсенал, но трупал опит и у нас

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички