Умерен Душан Керкез преди финала за Купата на България срещу Лудогорец: Нормално е да не сме фаворити


Умерен Душан Керкез преди финала за Купата на България срещу Лудогорец: Нормално е да не сме фаворити
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

729 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, говори пред БПФЛ преди финала за Купата на България срещу Лудогорец, който ще се проведе на 15-и май (сряда) от 19:00 ч. на стадион "Васил Левски".

"Първо искам да поздравя Лудогорец за спечелената шампионска титла", започна наставникът на "канарчетата".

"Сега обаче е финал в един мач, всичко може да се случи. Очаквам да дадем нашия максимум и вярваме, че можем да направим нещо добро за нас и за клуба. Наясно сме, че играем срещу отбор, който е 13 пъти шампион и е фаворит. Но имаме надежда и вяра в нашия отбор", изтъкна 48-годишният специалист.

Душат Керкез

"Настроението при нас е супер. Всички футболисти и служители в клуба са мотивирани. Очакват този мач и всичко е нормално. Анализирахме противника, ще дадем най-доброто от себе си и ще видим накрая какъв ще е резултатът".

"Нормално е да не сме фаворити"

"Нормално е да не сме фаворити в този мач - Лудогорец играе много добър футбол, печели всички мачове в последно време и, разбира се, са фаворити. Финалът е финал. Ние знаем, че също имаме качество и можем да направим нещо голямо", изрази надежда Керкез, а за финал допълни:

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Всички играчи, на които разчитахме в последно време, са на линия. Всички са готови. Няма наказани, няма контузени, всички са тук, напълно здрави са и вървим с пълна мощност. Знам, че много фенове ще бъдат на стадиона и ще ни подкрепят, както всеки път. Мога просто да обещая, че всеки от нас ще даде най-доброто от себе си".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Мениджърът на СК призна за грешки на Лудогорец - ЦСКА и защити съдиите от "несериозно" твърдение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички