Юноша на Ботев Пловдив от Палестина: Прелитат военни самолети, чуват се взривове!


Юноша на Ботев Пловдив от Палестина: Прелитат военни самолети, чуват се взривове!
Снимка: botevplovdiv.bg

1433 0

Бившият футболист на Ботев Пловдив  Монир Ал Бадарин е в Палестина. 18-годишният играч преди около месец парафира с отбора на Шабаб Ал-Саму.

Младокът говори за ситуацията в Близкия Изток, която отново ескалира през последните дни. Допреди няколко месеца Ал Бадарин бе част от школата на „канарчетата“.

РАЗКАЗЪТ НА ФУТБОЛИСТА ЗА УЖАСА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК

„На 7 октомври трябваше да играем мач от 4-ия кръг на първенството в Палестина. Сутринта като се събудихме по новините казаха, че е започнала война на Ивицата Газа. Мачът ни бе отменен, преустановиха се тренировките и не се знае кога ще се подновят.

Доста магазини не работят, почти всички изходи на градовете са затворени от евреите. На снимката, която съм ви изпратил, се вижда изходът от нашия град по пътя за стадиона, който е разрушен.

Макар и да не се намираме с брат ми в огнището на сблъсъците, не сме и толкова далеч от случващото се. Живеем на 50-60 км  от Ивицата Газа и през цялото денонощие не спират да прелитат военни самолети над нас. Чуват се и в далечината взривовете от ракети.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Съпричастни сме към всички пострадали и загинали! Благодарни сме, че сме живи и здрави и се молим колкото може по-скоро да приключат събитията и да се установи мир!“, заяви Ал Бадарин пред колегите от „Plovdiv24.bg“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SportLive! Емил Велев-Кокала: Йоан Стоянов помоли БФС да му съдейства за самолет, възможно е да го мобилизират в армията на Израел!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички