Варела се нареди сред излишните в "Ботев" (Пд)?


Варела се нареди сред излишните в "Ботев" (Пд)?

964 0

Бъдещето на Нико Варела в "Ботев" (Пловдив) е под въпросителна. Уругвайското крило изненадващо не попадна в групата на "жълто-черните" за мача с Монтана. Той не е контузен, но въпреки това на последното занимание не се готвеше с основната група футболисти.

Според "Тема Спорт" треньорът Николай Костов не е очарован от качествата на играча и двете страни може да се разделят през зимата.

През кампанията Варела записа 15 мача в А група, в които вкара три попадения.

"Ботев" почти сигурно ще скъса договора на нападателя Жоел Чибамба, който не успя да впечатли. Той участва само в 5 срещи в елита, в които не се разписа.

След Нова година Димитър Алексиев също може да не е част от "жълто-черните". Бившият футболист на Хасково бе на терена само в 4 срещи в "А" група и така и не вкара гол.

Както е известно, "Ботев" прави всичко възможно да си върне под наем национала Тодор Неделев от Майнц 05. Развитие по преговорите с германския клуб обаче едва ли ще има преди Нова година.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички