Вили: Локо паркира автобуса, искаше да се отърве с 0:0


Вили: Локо паркира автобуса, искаше да се отърве с 0:0

2177 0

Велислав Вуцов взе първата си победа в пловдивското дерби. Въпреки проблемите преди началото на сезона, Ботев продължава да се бори за място в челото, като се намира на временната четвърта позиция. Със заслуга за това е Вуцов, а ето какво каза той след победата над Локомотив с 2:0.

"И по документи, и по приказки бяхме фаворити. Видя се, че имаме по-добрите, по-качествените играчи. Дерби беше само на книга. Контролирахме играта, изпуснахме доста по-изразителна победа. През второто полувреме изпуснахме 6-7 ситуации, които бяхме длъжни да реализираме. Феноменална наша публика, феновете на Локомотив също спомогнаха за много добра обстановка и ситуация за мач, но Локомотив не създаде нито една ситуация. Играха затворено, искаха да се отърват с 0:0. Те всеки мач получават голове, ние всеки мач вкарваме. Напрежението попречи на нашите играчи да играят с една идея по-добре.

"Знаех, че Локомотив ще играе дефанзивно, ще паркират автобуса и нямаше какво да чакаме, няма нищо страшно да играем с трима нападатели, справихме се добре", каза Вуцов.

След това той коментира предстоящия в следващия кръг мач срещу ЦСКА.

"Аз от мачовете като този с ЦСКА не се притеснявам, най-много харесвам тези мачове. Изиграхме суперфинал срещу Лудогорец, добре играхме срещу Славия, днес добър мач, може би на "Герена" и тук с Лудогорец не ни бяха добрите мачове. Ако се успокоим, може да направим по-добри игри. Млад ни е отборът и наскоро създаден", завърши той.

 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички