1 от контузените за ЦСКА вече тренира с останалите: Томаш упражни тактиката


1 от контузените за ЦСКА вече тренира с останалите: Томаш упражни тактиката
Снимка: Lap.bg

293 0

От ЦСКА излязоха със съобщение на официалния си сайт, в което правят обзор на тренировъчния ден (28.10). От него става ясно, че Мика Пинто вече тренира с останалите, но все пак няма да може да вземе участие срещу Добруджа за Купата на България. Браян Кордоба пък още се готви индивидуално.

Мика Пинто вече тренира с останалите в ЦСКА

Ето и цялото съобщение:

"Първият тим на ЦСКА проведе последното си занимание преди утрешния двубой с Добруджа за Купата на България. Тренировката, която се проведе на клубната база в Панчарево преди отпътуването за Добрич, включваше бегови упражнения, игра в квадрат, тактическа подготовка и отиграване на стандартни положения.

От получилите наскоро контузии футболисти, към заниманието се включи единствено Мика Пинто, който обаче няма да е на разположение на треньорския щаб за утрешната среща. Браян Кордоба продължава да се готви на облекчен режим.

Гостуването срещу Добруджа е утре (29 октомври) от 13:30 ч. на ст. „Дружба“ в Добрич" - гласи обръщението. А в ЦСКА се готвят и за дузпи срещу Добруджа.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички