18 месеца преди откриването на стадиона: ЦСКА с ултрамодерна покупка, каквато никой в България няма


18 месеца преди откриването на стадиона: ЦСКА с ултрамодерна покупка, каквато никой в България няма
Снимка: Facebook, CSKA Sofia FC

1602 0

Ръководството на ЦСКА се похвали с още едно дълготрайно и много полезно вложение. Оказва се, че 31-кратните шампиони се превръщат в първите у нас, които разполагат със собствена свръх модерна LED-система.

Новата система на ЦСКА

Подобна може да се види на стадионите на Байерн Мюнхен и Манчестър Сити. Засега тя ще бъде използвана за домакинските мачове на Националния стадион "Васил Левски", а след това ще поеме към новия клубен стадион. 

От ЦСКА са оптимисти, че възможността да бъдат излъчвани различни реклами в реално време на LED-системата ще доведе до допълнителни приходи. 

Информацията на ЦСКА

"ЦСКА е първият футболен клуб в България, който вече притежава собствена свръх модерна LED-система. Това е моделът UsportX10 на световния лидер в производството на LED продукти за осветление Unilumin. Тя ще бъде представена по време на срещата с отбора на Септември на 5 октомври (събота) на Националния стадион „Васил Левски“. Към момента системата е най-съвременната в света и след завършването на реконструкцията на „Българска армия“ ще стане част от новото оборудване на стадиона. Засега феновете ще могат да я наблюдават по време на домакинските мачове на ЦСКА на Националния стадион.

Системата покрива всички изисквания на УЕФА - водоустойчивост, вятъроустойчивост и висока яркост, за да е отлично видима и на дневна светлина. Моделът UsportX10, който ЦСКА използва, е снабден с леко силиконово покритие, за да при предпази играчите от нараняване при сблъсък и да забави отскока на топката. В случай на нужда от евакуация системата бързо и безопасно може да бъде разтворена с цел изтегляне от терена на играчи и треньори.

Unilumin е производител на системите за зрелищни визуални ефекти на 33-тите Олимпийски игри в Париж, УЕФА Лига на нациите, на стадионите „Етихад“ в Манчестър, „Бай Арена“ в Мюнхен, „Пушкаш Арена“ в Будапеща и на още десетки класни стадиони в цял свят", написаха от ЦСКА на официалния си сайт. 

Вижте какво му липсва на Томаш в София!

"Всички разбират от футбол, политика и красиви жени": Томаш с елегантен отговор към критиците

Парадокс: Голямо постижение на ЦСКА се оказа сериозен проблем за Александър Томаш

ЦСКА го позлатява: Един от малкото трансферни удари на "червените" пред нов колосален договор

Зачеркнат от ЦСКА дори няма да сменя адресната си регистрация - напуска "червените", но остава в София?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички